Omtaler av "Syv løgner"

...

En spennende thriller

Syv Løgner er en bok man får inntrykk av at er intens thriller noe den gir uttrykk for når en starter å lese den.
 
Jeg personlig liker andre sjangere men ble faktisk positivt overrasket over spenningen i boken og måten forfatteren Elizabeth Kay har valgt å formulere seg på.
 
Dette er en bok jeg tror vil stå i mange bokhyller denne sommeren, en "must have" bok.
 
Tommy Marshal
 

Spennende og velskrevet bok

Jeg likte innholdet i boka veldig godt. Det vennskapet fortalt av Jane var veldig intenst. Hvordan alt forandret seg når Charles kom inn i bildet og «overtok» Marnie, hvordan Jane begynte å lyve og når journalisten Valerie begynte å snoke i livet deres. Spennende bok, velskrevet, noe steder det ble litt mye utbrodert, men det ble sånn til lengre jeg kom i boka, måtte bare fortsette litt til. Blir spennende å lese mer fra Elizabeth Kay

Anne Toril Borstad

Eg kjem til å anbefale boka til andre!

Eg er veldig glad i krim!! Og hadde kun lest på baksida av boka når eg meldte meg til prøveles. Boka virka veldig bra og spennande!!
Desverre når eg leste sto den ikkje heilt til forventninga. Mulig eg rett og slett forventa meir driv i historia😊
Det var ei bok eg absolutt ikkje vurderte å legge fra meg! Måtte vite korleis historia slutta! Og det er ei ganske mørk og ganske modig bok vil eg sei! Om eg skulle gitt et terningkast hadde det blitt 4.
Og eg kjem til å anbefale boka til andre!
Er nok berre min personlige smak, som kan syns at denne type krim blir litt langsom😊

Lillian Flø

En thriller som vokste på meg

Jeg skal ikke avsløre så mye av handlingen og lar heller leseren ta steget inn i Kays godt oppbygde og nervepirrende univers. Dette er en roman for de som liker thriller er drevet fram av karakterene i boka & deres valg i livet. For hvor langt er man villig til å gå for og bevare et kjært & nært vennskap? Er man villig til å drepe?

Syv løgner var en thriller som vokste på meg. Kay bruker tiden på å bygge opp spenningen,  og du har som leser lyst å finne ut av hvorfor vennskapet mellom Marnie og Jane er både fint og vakkert, men også giftig. For Jane er vennskapet med Marnie nesten som å puste og hun lar ingenting komme i veien for det.

Forfatteren har kunsten å holde på sin leser og mot slutten satt jeg et par timer i strekk før jeg kom på at jeg måtte opp på jobb dagen etterpå. Så dette er en bok jeg fint anbefaler videre for dem som vil ha en bok de blir hektet på og vanskelig å legge fra seg📚

Nina C. Gundersen

Anbefales på det varmeste

Syv løgner var en bok jeg hadde veldig store forventninger til, og de ble så til de grader innfridd. Dette var vårens høydepunkt. Den sniker seg under huden, jeg leste, med skrekkblandet fryd, til langt ut i sene morgentimer. Det var umulig å legge boken i fra seg. Symbiosen menneskene i mellom, frempek, overraskelser og en deilig ny fortellerstemme gjorde dette til en gripende og forstyrrende leseropplevelse om besettelse. Anbefales på det varmeste.

Tove Berg

Klarte ikke å legge den fra meg

Elizabeth Kay - Syv løgner: Kjenner du egentlig din beste venninne?
Syv løgner handler om Jane og Marnie som har delt alt i oppveksten og i mer enn 18 år har de fulgt hverandre i tykt og tynt. Så forelsker Marnie seg i Charles og løgnene begynner fra Janes side da hun ikke er særlig begeistret for Marnies nye flamme.
De syv løgnene er godt skrevet og hver løgn er viet et eget kapittel. Historien blir bare mer og mer spennende og jeg klarte ikke å legge den fra meg. Anbefales virkelig og gleder meg til flere bøker av denne forfatteren 👍

Gunn Falkbäck
Instagram: gunns_hverdagsliv

Kommer til å gi Kay en ny sjanse

Denne boka hadde jeg gledet meg stort til! Det er alltid spennende med nye forfattere, og Kay hadde på forhånd fått masse positive omtaler.

Starten er spennende og en bare må lese videre. Men langt ut så møter forfatteren problemer for handlingen dabber av og blir forutsigbar. Epilogen kunne vært skrevet av hvem som helst uten fantasi. Tar en høyde for at dette er forfatterens første bok, så er den allikevel grei nok. Jeg kommer til å gi Kay en ny sjanse, om det kommer en bok nr 2 da det var godt driv og spenning lenge.

Lene Petersen

En pageturner av de sjeldne!

Denne psykologiske thrilleren var en pageturner av de sjeldne! En bok med en (eller flere) uventet vending. Den handler om et spesielt, dog veldig usunt vennskap mellom Jane og Marnie. Spenningen varer igjennom hele boka, og man kan nesten ikke legge den fra seg. Jeg håper virkelig at Elizabeth Kay skriver flere bøker som dette, for den var bra!

Annfrid Jensen