Omtaler av "Kommer alltid tilbake"

...

Gleder meg allerede til neste bok

Dette er min vurdering av Kommer alltid tilbake, av Christina Erikson.

Denne boken gledet jeg meg til å lese,har ikke lest noe fra henne før.Men da jeg leste om boken og at den handler om politi/etterforsker så ble jeg veldig nysgjerrig.

Og den skuffet virkelig ikke. Dette er en bok det er vanskelig å legge fra seg og bare et kapitel til.

Dette er jo den første boken i en ny krimserie som Christina Erikson skriver,og den handler om kriminal etterforsker Elias Svensson.
Som etterforsker en rekke voldtekter og drap og de har en hoved mistenkt i saken.

Han er dømt før,for voldtekt,men det å skulle bevise at det evt er han viser seg å bli vanskelig. Man blir dratt inn i boken og blir med på denne ferden og føler virkelig med piloter i jakten på den skyldige.
Det er noen ganske sterke scener i boka,og desto større grunn til å måtte lese neste side og kapitel for å få vite om de har han.

Den handler også om forfatteren Cornelis Lind som har skrevet bok om sitt ekteskap med en psykopat.
Etterforsker Svensson ber om hennes hjelp i saken og vi får innblikk i hvordan det var å være i et 15 år langt ekteskap med en psykopat.
Den hopper litt frem og tilbake i tid denne boken,og vanligvis er jeg ikke så begeistret for det. Men i denne boken syns jeg det fungerer veldig bra.

Jeg kan virkelig anbefale denne boken og gleder meg allerede til neste bok,som jeg håper kommer om ikke så lenge😊

Terningkast 6 fra meg.

Tusen takk for at jeg fikk boken og prøvelest, brukte vel ca 4-5 dager på å lese den ut😊

Ann Kristin Hellstrand

All grunn til å glede seg til neste bok i serien!

«Kommer alltid tilbake» er en lettlest bok. Ingen nyskapning innenfor krimsjangeren, men hovedpersonene er lette å like og fremgangsmåten og personlighetstrekkene til forbryteren det jaktes på er skremmende, virkelighetsnært og samfunnsrelevant. Selv om det ikke er noen overraskelser når det gjelder hvem politiet jakter på behersker forfatteren evnen til å holde spenningen oppe ved stadig å nærme seg å forstå handlingsmønsteret til en psykopat.

Gjennom boka blir leseren introdusert for nok en drapssak. Forfatteren lykkes ikke helt med å fange leserens nysgjerrighet i disse avsnittene, men det danner grunnlag for oppfølgere. Med tanke på forfatterens skriveegenskaper og den kjennskapen leseren har fått  til hovedpersonene er det all grunn til å glede seg til neste bok i serien!

Maria Theresia Thier

Ikke til de sarteste sjeler

Jeg har nå lest «Kommer alltid tilbake» av Christina Erikson.

Jeg likte personene, spesielt Elias, tross hans sære skopussingsinteresse. At den var uforutsigbar. Trodde jo ikke morderen var den virkelige morderen, siden han ble mistenkt så tidlig i boka.


Likte imidlertid ikke slutten....håper det kommer en oppfølger, så jeg skjønner hva som skjedde da Cornelia skulle låse seg inn og hvem som myrdet Decker....


Kjempefin og spennende bok, som jeg trygt kan anbefale, dog ikke til de sarteste sjeler ☺️ Vanskelig å legge fra seg, men innimellom trenger det seg på både jobb og søvnbehov ☺️ 

Bente Olsson

Anbefaler den videre

Her er min tilbake melding på boka
Christina Erikson "kommer Alltid Tilbake"

Kriminalettforssker Elias Svensson kjemper mot en voldtektsforbryter og drapsmann  i Stockholm. Elias er bestemt på hvem forbryteren er men klarer ikke sette han fast. I den forbindelsen får han hjelp av forfatteren Cornelia Lind som selv har vært gift med en psykopat og gitt ut bok om evnet. Samtigt blir Cornelia utsatt for stor fare.Under veis tar saken en uventet vending en annen morder saken i egne hendene, For å hevne urett isamfunnet.

Dette er Christina første bok i en serie om psykopater.  Har du selv vært utsatt for en psykopat vil jeg tro du liker boka godt å vil kjenne deg godt igjen i boka å hvordan en psykopat manipulerer å utfører all faenskapet sitt å lurer mennesker til kun egen vinning å ingen tegn til empati, manipulasjon som de er verdens mestre i. Har selv sett hva psykopater kan få til via ei god venninne så kjente meg godt igjen i boka å derfor jeg likte den godt å anbefaler den videre.

"en psykopat i full utfoldelse"

Gir boka karakter: 📖📖📖📖📖

Henning Sviland

Spenning fra begynnelse til slutt

Kort og greit oppsummert: spenning fra begynnelse til slutt. Krim for meg er at jeg ikke klarer å legge fra meg boken, og det gjorde jeg ikke med denne heller. Politiet som har en mistenkt i søkelyset fra starten av og spenningen øker i takt med om det er rett mann? Spennende med innsikt i verden til en psykopat, for det har vært ukjent for meg. Gode beskrivelser. Til tider lesninger som gjorde at jeg fikk grøssninger over hele kroppen. Minus ved boken er vel at slutten var litt overraskende. Fikk ikke helt en oppsummering som jeg trodde skulle komme. Er det fordi det skal komme fortsettelse? Isåfall vil jeg gjerne lese dem.

Astrid Solum