Over 50.000 solgte Moström-bøker i Norge. Nå er bok nr. 3 her!

Over 50.000 solgte Moström-bøker i Norge. Nå er bok nr. 3 her!

Jonas Moström har tatt Norge med storm og rukket å selge over 50.000 eksemplarer av de to første bøkene, Den du ikke ser og Dominodøden, om Nathalie Svensson. Nå er endelig bok nr. 3, Midnattspiker, på lager!

Om Midnattspiker:

Det feires valborg i Uppsala - studentenes store festdag. Men den livlige atmosfæren forsvinner når to kvinnelige studenter blir voldtatt med få dagers mellomrom. Kort tid senere finner man enda et offer. Denne gangen er kvinnen kvalt til døde og nøye plassert i det anatomiske teateret i Gustavianum, en av universitetets eldre bygninger. 

Uroen sprer seg og politiet frykter flere brutale overfall. Nathalie Svensson, Nordens fremste ekspert på psykopater, og politioverbetjent Johan Axberg fra Sundvallspolitiet kalles inn 
for å bistå i etterforskningen. De har nettopp avsluttet en sak sammen, og til tross for omstendighetene ser de fram til å møte hverandre igjen. 

Mye tyder på at det dreier seg om én gjerningsmann; alle ofrene er studenter, på samme alder og svært like av utseende. Mistanken rettes mot en mann som tidligere har blitt dømt for flere voldtekter og som nettopp har sluppet ut av fengsel. Han mangler alibi, men Nathalie mistenker at løsningen ikke er fullt 
så enkel ... 

Midnattspiker er den tredje frittstående boken om Nathalie Svensson og Johan Axberg.

25.09.2017 15:50