Ny dansk krimdronning!

Ny dansk krimdronning!

Goliat Forlag kommer nå med første bok i en ny dansk krimserie hyllet for sin kunstneriske kvalitet om politibetjentene Jepper Kørner og Anette Werner fra Københavnspolitiet, Krokodillevokteren.

Om Krokodillevokteren:

En tidlig morgen i en liten bygård i København finner pensjonisten Gregers Hermansen det blodige liket til en ung kvinne. I kvinnens ansikt er det laget et mønster. Hva betyr det? Er det en siste hilsen fra morderen? 

Politibetjentene Jeppe Kørner og Anette Werner fra Københavns politi får ansvaret for etterforskningen av saken. Underveis avdekker de en forbindelse mellom drapsofferet og husverten, Esther de Laurenti. Morderen har fått tilgang til det uferdige krimmanuset til Laurenti og etterligner historien. 

Da det skjer et nytt mord kjemper Jeppe og Anette mot tiden for å oppklare fortiden og hemmelighetene til begge kvinnene som av ukjent årsak har vært skjult i så mange år. Bevisene tyder på at både Esther og ofrene er brikker i en gal morders hevngjerrige spill. Hvem er denne personen som står bak og hvorfor skjer disse uhyrlighetene? 

Krokodillevokteren er Katrine Engbergs kriminaldebut og den første boken i en ny serie hyllet for sin kunstneriske kvalitet.

Anmeldelser: 

«Det er sjelden at en debutroman er så treffsikker.» SARA BLÆDEL

«Katrine Engbergs penn er lett, flytende og detaljert ... Kunstnerisk utført plott og en vakker prosa.» NORDJYSKE, DANMARK

“Katrine Engbergs krimdebut er spennende fra begynnelse til slutt” LIME, DENMARK

“Denne krimdebuten er dyktig koreografert og hinsides gripende ... Engbergs debut er suksessrik på flere områder. Sjangerens ”obligatoriske” klisjeer har blitt undertrykt, handlingen er dyktig koreografert og ledetråene leseren får er originale ... Det hele er rett og slett ufattelig spennende.” FYENS STIFTSTIDENDE, DENMARK

22.05.2017 15:19