Sommerkrim

I denne krimsamlingen finner du fortellinger som vil gi en spennende sommer uansett hvordan du tilbringer den. Her er et utvalg krimnoveller fra våre mest kjente norske forfattere, og noen nye stemmer som du garantert vil høre mer om i årene som kommer. Det er nyskrevne tekster og noen klassikere. Det som kjennetegner samtlige noveller er at de kan knyttes til sommer, sol og forbrytelser.

Dette er perfekt bok til deg som vil ha korte og intense krimfortellinger, om du soler deg ute i hagen, er på stranda og bader, eller sitter i sofaen.

Vi garanterer en krimsamling fylt av kjente forfattere, med noveller som vil sette seg i hjernebarken i solsteiken.

Pocket: 169,-

Rivertonvinnernes beste krimnoveller

En antologi med 10 krimnoveller av Norges beste krimforfattere. Alle forfatterne er vinnere av den gjeve Riverton-prisen. Her kan du lese både nyskrevne fortellinger og gamle klassikere. Forordet er selvfølgelig skrevet av president i Rivertonklubben, Tom Egeland, og boken er også laget i samarbeid med Rivertonklubben.

Forfattere: 
Chris Tvedt, Gunnar Staalesen, Jon Michelet, Karin Fossum, Kim Småge, Tom Egeland, Tom Kristensen, Torkil Damhaug, Unni Lindell og Vidar Sundstøl. 

Pocket: 169,-