MONS KALLENTOFT debuterte i 2000 med romanen Pesetas som fikk «Katapultpriset». Siden da har han hatt stor suksess med de kritikerroste krimromanene om Malin Fors og Zeke, som har blitt elsket av lesere verden over. Med boken Se meg falle bryter han ny mark i sitt forfatterskap. Mons Kallentoft bor med sin familie i Palma på Mallorca.

Foto: Thron Ullberg

...

Se meg falle

En forsvunnet tenåringsjente.

En pappa som aldri kommer til å slutte å lete.

Et ukjent Mallorca – korrupt og hensynsløst.

Tre år har gått siden Tim Blancks sekstenårige datter forsvant under en charterferie med venninner til Mallorca. Blanck har hatt konstant dårlig samvittighet siden det var han som overtalte ekskona til å la datteren få dra. Han har lovet seg selv å aldri slutte å lete etter henne, et løfte som har slitt i stykker ekteskapet og fått ham til å flytte permanent til Palma. Her livnærer han seg som privatetterforsker i et selskap som spesialiserer seg på torpedovirksomhet og utroskapsetterforskning.

En dag får han et oppdrag fra en av øyas rikeste forretnings-menn, å etterforske om hans kone er utro. Noen dager senere er kona forsvunnet og hennes elsker slått i hjel med en baseball-kølle. Under etterforskningen aner Blanck også en skygge av sin datter, og er villig til å sette sitt eget liv i fare for å komme nærmere sannheten om hva som egentlig har hendt henne.

«Se meg falle er ulidelig spennende og portretterer en desperat kamp etter sannheten, med en far som risikerer alt for sin datter.» –ÖLANDSBLADET